Informasjon og påmelding
Pølseproduksjon 1. des

Gjør mer ut av viltet ditt enn steik og kjøttdeig. Produksjon av pølser gir større variasjon av kjøttet, spesielt det som ikke er filet. Her lærer du å utnytte råvarene bedre.

Blant temaene er råstoffbehandling, smakstilsetning/krydder samt selve produksjonsfasen. Alle lager egne pølser som bringes med hjem til eget kjøkken.

Program finner du HER.

For påmelding: TRYKK HER

Mat: 1 x lunsj er inkludert i kursprisen.

Detaljer
Krav for å delta

Ingen deltakerkrav.

Påmelding
Følg linken under for påmelding:
http%3A%2F%2Fnjff.proweb.no%2Fintranett%2Fcustom_jakt_sign_up.asp%3Fid%3D733
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund