Informasjon og påmelding
Jegerprøveweekend 3.-5. august og 17.-19. aug

Hvorfor ikke bruke et par helger til noe lærerikt? I løpet av to helgesamlinger her får du et fullverdig jegerprøvekurs. Reis til Jakt- og Fiskesenteret og dra hjem igjen - fiks ferdig til å delta på jakt!

Vi bruker alle fasiliteter på Jakt- og Fiskesenteret. 

Jegerprøvekurset setter fokus på hvorfor vi jakter, ulike våpen- og ammunisjonstyper, jakthundgrupper, jaktformer, håndtering av felt vilt, jaktbare arter, etc. Du får i tillegg demonstrert og praktisert sikker våpenbehandling og ikke minst blir du opplært i hva som er human jaktutøvelse. Vi bruker alle fasilitetene her på senteret, med blant annet slakteri, felleløype, skytebane og skytesimulator i kurset. Vi gjør hver av de 9 samlingene en god blanding av teori og praksis. Eksamen gjennomføres som siste del av fredagen i regi av Flå kommune. Høsten kommer fortere enn du aner – ta jegerprøvekurset ved Jakt- og Fiskesenteret! 

For program: Trykk HER

For påmelding: Trykk HER

Lunch og middag er inkludert i prisen.

Detaljer
Krav for å delta

Ingen krav til forkunnskap. Jegerprøven kan avlegges fra det året deltageren fyller 14 år. Ta gjerne med eget våpen eller det våpenet du skal bruke på jakt til skytedelen, det kan være en fordel for å bli best mulig kjent med det før jakta. Ellers har vi våpen til utlån her. Vi oppbevarer selvfølgelig alle våpen her i vårt våpenrom når de ikke er i bruk.

Påmelding
Følg linken under for påmelding:
http%3A%2F%2Fnjff.proweb.no%2Fintranett%2Fcustom_jakt_sign_up.asp%3Fid%3D726
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund