Lær deg raking, pølseproduksjon og speking/røyking
Eivind Lurås
Publisert 04.01.2018 15:21
Oppdatert 30.07.2018 14:33
Gjør mer ut av viltet ditt enn steik og kjøttdeig. 30. nov - 2. desember er det mathelg på Jakt og Fiskesenteret. Tre kurs, henholdsvis på rakfisk, pølseproduksjon og røyking/speking som kan tas enkeltvis eller samlet. Noen ledige plasser fortsatt.
Lær deg raking, pølseproduksjon og speking/røykingLær deg raking, pølseproduksjon og speking/røyking

​​​Rakfiskkurs 30. nov

Lyst til å lære å lage rakfisk. En kveld med foredrag, bilder og smakstesting av rakfisk. Vi får Noraker gård fra Valdres hit for å fortelle litt om hvordan du enkelt kan gjøre dette selv. Temaer som råvarene, hygienen og teknikk er sentrale.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Pølseproduksjon 1. des

Produksjon av pølser gir større variasjon av kjøttet, spesielt det som ikke er av den høyeste kvaliteten. Her lærer du å utnytte råvarene bedre. Vi jobber i slakteriet vårt det meste av dagen. Blant temaene er råstoffbehandling, smakstilsetning/krydder samt selve produksjonsfasen. Alle lager egne pølser som bringes med hjem.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Speking og røyking 2. des

Lær å konservere etter gamlemåten som gir annerledes utnyttelse av kjøttet. Vi går igjennom alle aspekter rundt råstoffbehandling, forberedelse og gjennomføring av både speking og røyking. Forelesninger og praktiske demonstrasjoner gjennom dagen.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Kombikurs rakfisk, pølser, røyking og speking

Om du ønsker å delta på alle kursene så er dette kombinasjonen av kursene rakfisk, pølseproduksjon og speking/røyking som er satt sammen for å gi deg som deltagere en lavere pris.

For mer informasjon og påmelding trykk HER.

Er det noe du lurer på om kursene så ta gjerne kontakt med Eivind som er kursansvarlig. Han får du tak i på epost: el@jaktogfiskesenteret.no eller tlf. 99614616.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
A-Tec
Fjellstyrene
Bergans
Felleskjøpet
Zeiss
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund