Hiweekend, hiprøve, hitrening og minkrøystrening 2018
Kim Storstein Jønsson
Publisert 27.11.2017 16:21
Oppdatert 25.01.2018 14:44
Hiweekend, hiprøve, hitrening og minkrøystrening 2018
Det liggende nåløyet er en stor utfordring for mange hihunder
Hiweekend, hiprøve, hitrening og minkrøystrening 2018
Full kontakt.
Jakt- og Fiskesenteret arrangerer flere hiweekender, hiprøver, hitreninger og minkrøystreninger i løpet av 2018. under får du en oversikt.

​​Hiweekend
Hiweekend er en helg som begynner med en teoridel som tar for seg trening og jakt med hihund, samt en innføring i hvordan kunsthitreningen foregår. Videre består kurset av praktisk trening av hihunden både på kunsthi og på minkrøysa vår. Kurset er først og fremst beregnet for de med unghunder og hunder som ikke har vært brukt på kunsthi tidligere, men kurset kan egne seg bra for de som vil ha større innsikt hijakt med dachs og terrier og for de som bor langt unna treningsmuligheter. Vi arrangerer to hiweekender i løpet av 2018:

Hiweekwend 16.-18. mars
Påmelding

Hiweekend 8.-10. juni - her blir det også mulighet for å stille hunden på kunsthiprøve
Påmelding

Hiprøver
Kunsthiprøver på Jakt- og Fiskesenteret. Det blir arrangert to ordinære kunsthiprøver på senteret i løpet av året. For påmelding, ta kontakt med Eivind Lurås på el@jaktogfiskesenteret.no

 

Hitrening
Hitrening er en treningsform som passer perfekt for alle hihundraser, både for nybegynnere og erfarne hunder. Formålet med treningen er at hunden skal få et positivt førstemøte og preging på rett vilt. Man får også en unik mulighet til å trene lydighet og innkalling, noe som er stor fordel under hijakt. Treningen forgår i Jakt- og Fiskesenterets prøvegodkjente kunsthi, hvor hunden lærer seg å passere forskjellige hindere for å nå reven, blant annet, stående og liggende nåløye, vanngrav og brønn. Dette er være svært nyttig trening for en hund som skal brukes i jakt eller ettersøk på rev, grevling og mårhund og for hunder som skal premieres på kunsthi. treningen foregår under kyndig veiledning av instruktør. Prisen er kr 100 for medlemer av NJFF og kr 200 for ikke medlemmer. Under finner du datoene det blir arrangert treninger, samt påmelding:

Hitrening 4. april

Hitrening 11. april

Hitrening 18. april

Hitrening 25. april

Hitrening 2. mai

Hitrening 9. mai

Hitrening 16. mai

Hitrening 23. mai

Hitrening 6. juni

Hitrening 13. juni

Hitrening 20. juni

Hitrening 27. juni

Hitrening 4. juli

Hitrening 11. juli

Hitrening 18. juli​

Hitrening 25. juli

Hitrening 1. august

Hitrening 8. august

 

Minkrøystrening
Minkrøysa vår er laget for å trene hunder til å markere hvor i steinrøysa minken befinner seg. Treningen egner seg for alle hunder skal brukes på minkjakt, enten det er en liten trerrier eller en stor spisshund. For mer informasjon eller booking av tid i minkrøysa, ta kontakt med Eivind Lurås på e-post: el@jaktogfiskesenteret.no eller på tlf.: 46973200

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
A-Tec
Fjellstyrene
Bergans
Felleskjøpet
Zeiss
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund